Kerhot ja kurssit

Pyydämme huomioimaan vallitsevan koronatilanteen ja ilmoittamaan lapsen kerhoon jo ennen kuin saavutaan paikalle. Vallitsevat säädökset ja ohjeistukset velvoittavat pitämään tarkasti kirjaa toiminnastamme. Jotta mahdollisissa ongelma- tai altistustilanteissa saisimme nopeasti yhteyden huoltajiin, yhteystietojen on oltava kunnossa! 

Tule vain terveenä, jätä kerhokerta väliin mikäli kerholaisella tai perheenjäsenellä on oireita tai altistus.

Korona-ajasta pääsemme parhaiten yli yhteistyöllä <3

HUOM! Ilmaantuminen kerhoon ei ole ilmoittautuminen! Kerhoon pitää ilmoittautua sähköisellä lomakkeella. Kysymämme tiedot ovat tärkeitä (esim. kokkikerhossa allergiat, kerhokerran peruutukset, sairastumiset, ym.). 

Lapsi pitää ilmoittaa kerhoon joka kerhokauden alussa, vaikka hän olisikin 'vakiokalustoa'.

Lomake löytyy vasemmanpuoleisesta sarakkeesta

Liittymällä jäseneksi olet mukana turvaamassa laadukkaan nuorisotyön jatkumisen omalla paikkakunnallasi. Jäsenmaksuilla katamme esim. osan kerhonohjaajien palkoista ja kerhokuluista sekä jäsenistön tarvitsemat vakuutukset. Jäsenmaksulla voi myös osallistua niin moneen kerhoon kuin haluaa.

Jäsenyys maksaa 35€/vuosi/jäsen. Voit myös valita perhejäsenyyden 70€/vuosi. Perhejäsenmaksuun voi liittää kaikki perheen 6 vuotta täyttäneet jäsenet.

Jäsenmaksukausi jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle.  Mikäli haluat päättää jäsenyyden, voit tehdä sen itse osoitteessa oma.4h.fi tai sähköisellä jäsenkortillasi. Laskun maksamatta jättäminen ei lopeta jäsenyyttä!

Kuvassa kolme poikaa paperilautaset kasvojen edessä. Lautasten pohjassa kuva iloisesta ilmeestä. Pöydällä herkkuja ja limsaa.
Kuva kirkonkylän PokémonGo! -kerhon pikkujouluista 13.12.2017 Kuva: Tiia Serjovaara